Dragon Quest & Banjo en Kazooie komen naar Super Smash Bros.

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Dragon Quest & Banjo en Kazooie komen naar Super Smash Bros.

Twee nieuwe uitbreidingen voor Super Smash Bros. Ultimate zijn aangekondigd door Nintendo. De held uit Dragon Quest 11 zal deze zomer zijn opwachting maken in de game, terwijl Banjo en Kazooie later dit jaar naar de game komen. Dit werd duidelijk tijdens Nintendo’s E3-livestream.

Tijdens de Nintendo Direct gedurende de E3 maakte de Japanse uitgever twee nieuwe vechters bekend voor Super Smash Bros. Ultimate. Als eerste maakt de held uit Dragon Quest 11: Echoes of an Elusive Age zijn opwachting in de game. Deze sword-based fighter zal ook zijn vertrouwde schild bij zich hebben om rake klappen uit te delen en te kunnen ontvangen. Andere helden uit de serie zullen als alternatieve kostuums beschikbaar zijn. De held zal vanaf deze zomer beschikbaar zijn in Super Smash Bros. Ultimate, wanneer spelers de Fighter Pass hebben of het pakket inclusief level los kopen.

Een andere opvallende verschijning is de komst van Banjo en Kazooie naar de game. Fans vroegen al langer om de toevoeging van het bekende duo, maar vanaf dit najaar zullen ze dan eindelijk te spelen zijn in het vechtspel. Het tweetal heeft een unieke move-set, maar spelers zullen net als in de game vooral de controle hebben over Banjo, terwijl Kazooie af en toe tevoorschijn komt om een klap uit te delen. Ook Banjo en Kazooie zullen een eigen level in de game krijgen, gebaseerd op de originele game. Deze uitbreiding zal vanaf dit najaar beschikbaar zijn.