Dragon Ball: Xenoverse trailer toont verhaal en gameplay

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Dragon Ball: Xenoverse trailer toont verhaal en gameplay

Er zijn al veel Dragon Ball-games de revue gepasseerd, maar Bandai Namco gaat het nu over een andere boeg gooien. In Dragon Ball: Xenoverse creëer je je eigen personage die terug in de tijd wordt gestuurd om helden als Goku, Vegeta en Piccolo bij te staan bij bekende gevechten uit het Dragon Ball Z-universum. Vandaag is er een nieuwe trailer vrijgegeven.

De slechteriken in kwestie zijn tijdsbandieten die het verleden veranderen en het is aan jou om te zorgen dat alles verloopt zoals het hoort, want het universum loopt anders in gevaar. In deze nieuwe trailer krijg je te zien hoe het verhaal in elkaar steekt en hoe de gevechten eruit gaan zien. Bij de start van de game kun je kiezen uit verschillende rassen als Earthlings, Saiyans, Namekians, Majins en het ras van Frieza dat nog steeds geen naam heeft.

De game komt uit op 13 februari 2015 voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Op 17 februari 2015 zijn de pc gamers aan de beurt, want dan is Dragon Ball: Xenoverse via Steam te verkrijgen.