Dragon Ball Xenoverse 2 aangekondigd

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Dragon Ball Xenoverse 2 aangekondigd

Gisteren lanceerde ontwikkelaar Bandai Namco de website ‘Fly Through Time’, die een timer bevatte die vandaag om 16:00 uur ten einde liep. Het was al snel duidelijk dat het om een aankondiging omtrent de Dragon Ball-franchise ging en de geruchtenmolen draaide meteen op volle toeren. Inmiddels is de timer afgelopen en is middels een trailer, die hierboven te bekijken is, Dragon Ball Xenoverse 2 aangekondigd.

De timer heeft in totaal 24 uur gelopen, wat genoeg tijd voor de immense fanbase was om er flink op los te speculeren. Zo passeerden geruchten over een nieuwe film en een nieuwe game beide de revue. De naam Dragon Ball Xenoverse 2 werd hierbij het vaakst genoemd en de menigte die deze voorspelling deed, wordt vandaag dan ook in het gelijk gesteld. De game vormt de sequel op het vorig jaar verschenen Dragon Ball Xenoverse, dat gemengd ontvangen werd.

De Dragon Ball-franchise viert dit jaar zijn dertigjarig jubileum, wat doet vermoeden dat de game ook dit jaar nog uit moet komen. Zekerheid kunnen we daar niet over geven, maar zodra we daar meer over weten, lees je het natuurlijk hier op Pixel Vault. Wat wel al vast staat, is dat de game verschijnt voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.