Dragon Age: The Last Court is nu gratis beschikbaar

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Dragon Age: The Last Court is nu gratis beschikbaar

Dragon Age: The Last Court, een digitaal kaartspel wat zich situeert in het Dragon Age universum is nu gratis te verkrijgen. Spelers kunnen The Last Court verkrijgen door EA’s Dragon Age Keep customization service. The Keep zelf bevindt zich nu in een open beta, waardoor iedereen met een Origin ID erbij kan.

The Last Court moet het verhaal gaan overbruggen tussen Dragon Age 2 en Dragon Age: Inquisition. Het is de bedoeling dat je de zaken van de rechtbank beheert als de heerser van een excentriek leengoed genaamd Serault. In de game kun je kiezen uit een counsellor, bodyguard, accomplice of lover waarmee je gaat proberen de vele problemen in het rijk het hoofd te bieden.

Dragon Age: Keep was afgelopen augustus bekend gemaakt. Het stelt spelers in staat om zo veel als ze willen te veranderen, zoals personages, gerekruteerde metgezellen, romantiek en meer. Toegang tot de Cloud maakt het ook mogelijk om spelers verschillende scenario’s met verschillende gevolgen te onderzoeken uit het vorige spel.

Dragon Age: Inquisition komt in Nederland uit op 20 november voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en PC.