Dragon Age: Inquisition krijgt nog één laatste DLC-pakket

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Dragon Age: Inquisition krijgt nog één laatste DLC-pakket

Tijdens PAX Prime hebben Electronic Arts en BioWare de laatste DLC voor Dragon Age: Inquisition aangekondigd. De DLC, genaamd Trespasser, zal zich twee jaar na het verhaal afspelen en dient als afsluitende epiloog. De DLC is op 8 september beschikbaar.

In Trespasser zien we de wereld van Dragon Age twee jaar na de avonturen uit het verhaal. De Inquisition heeft nog altijd een machtige positie, eentje die in twijfel wordt getrokken door de Qunari. Wat de Qunari betreft, is de Inquisition juist een bedreiging voor de wereld en moet de Inquisitor het loodje leggen. Daarnaast belooft BioWare in de DLC meer duidelijkheid te geven over de markering op de hand van de Inquisitor.

Naast de allerlaatste DLC zal BioWare ook nog met een grote patch komen. Deze patch voegt een aantal zaken toe, waaronder een garderobe zodat je in Skyhold ook andere outfits aan kunt trekken. Ook zal er een standbeeld worden toegevoegd waarmee je potions, mounts en schema’s naar andere save games kunt overdragen.

De Trespasser DLC zal op 8 september beschikbaar worden gemaakt door BioWare. Wat de prijs van de DLC zal zijn, is op dit moment nog niet duidelijk. Een exacte releasedatum voor de patch is nog niet bekend, maar mogelijk is dit op dezelfde dag.