Download vandaag alvast Splatoon 2 voor de aankomende demo

archief
Jessica de Haan op 20 januari 2020
Download vandaag alvast Splatoon 2 voor de aankomende demo

Vanaf 24 maart is het eindelijk zover: dan beginnen de testrondes voor Splatoon 2. Hoewel we nog even moeten wachten, is het binnenkort alvast mogelijk om de demo te downloaden. Zo zit je straks niet het hele eerste uur potentieel naar het downloadbalkje te staren.

De demo is namelijk beschikbaar vanaf 20:00 uur op 24 maart en is slechts één uur lang speelbaar. Zodat je dat ene uur niet verspilt aan het downloaden van de game, kun je dat vanaf vandaag alvast doen. Op zaterdag en zondag nemen nog meer testrondes plaats, maar ook deze duren maar één uur. Deze beginnen op zaterdag om 04:00, 12:00 en 20:00 uur en op zondag om 5:00 en 13:00 uur.

Spelers krijgen in deze rondes niet volledige vrijheid. De zes uur zullen gevuld worden met vier tegen vier gevechten in de Turf War-mode. Wel kunnen spelers gebruikmaken van nieuwe wapens. Ook keren vernieuwde versies van de Splat Roller en de Splat Charger terug.

De demo is nu alleen nog beschikbaar in de Japanse eShop, maar naar verwachting zal hij ook binnenkort in de Europese verschijnen.