Dota 2 krijgt co-op campaign voor bezitters International Battle Pass

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Dota 2 krijgt co-op campaign voor bezitters International Battle Pass

MOBA game Dota 2 krijgt deze zomer een co-op campaign. De campaign is onderdeel van de International Battle Pass en is speelbaar voor groepen van vier spelers. In de campaign reizen spelers af naar The Dark Reef om het daar gezamenlijk op te nemen tegen hordes vijanden.

De campaign krijgt de titel Siltbreaker en is opgedeeld in twee hoofdstukken. Het eerste hoofdstuk heet The Sands of Fate en zal later deze maand al speelbaar zijn. In dit eerste hoofdstuk geven spelers gehoor aan een oproep van het geheimzinnige Conclave of the Brine, om het op te nemen tegen kwade krachten in The Dark Reef. Het tweede hoofdstuk, A Vault in the Deep, verschijnt in juli.

Hoewel Dota 2 gratis speelbaar is, zal er voor Siltbreaker wel betaald moeten worden. Om de nieuwe co-op campaign te kunnen spelen, zullen spelers namelijk eerst voor tien euro de International Battle Pass aan moeten schaffen. De International Battle Pass bevat naast de Siltbreaker campaign ook een hoop andere features zoals prestige towers en een Dota 2 trivia quiz. Een kwart van de opbrengsten van de Battle Pass gaan in de internationale prijzenpot voor Dota 2 toernooien.