Doom Eternal heeft een releasedatum gekregen

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Doom Eternal heeft een releasedatum gekregen

Bethesda wist de nachtbrakers onder ons vannacht te vermaken met diens persconferentie op de E3. Een ding waar fans met smart op zaten te wachten, is een releasedatum voor Doom Eternal. De studio stelde daarin niet teleur.

Het is dit jaar het 25-jarig jubileum van de franchise en het kon dan ook niet uitblijven dat Doom Eternal nog dit jaar moest verschijnen. De studio gaf het verlossende woord en kondigde aan dat de game op 22 november 2019 verschijnt voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit is echter niet het enige dat de ontwikkelaar te melden had over de game. Via onderstaande trailer kregen we een aantal nieuwe dingen te zien, zoals het feit dat Doom Eternal spelers meeneemt naar locaties waar zij nog nooit geweest zijn met de franchise. Denk aan de hemel of de aarde. Ook benoemde Bethesda dat er een nieuwe modus naar de game komt met de naam Battle Mode. Meer informatie over de modus werd nog niet bekendgemaakt. Tijdens Quakecon 2019, van 25 tot en met 29 juli, zullen we ongetwijfeld meer te weten komen.