Dontnod Entertainment toont nieuwe trailer Twin Mirror

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Dontnod Entertainment toont nieuwe trailer Twin Mirror

De afgelopen paar dagen is de Paris Games Week in volle gang bezig geweest. Vandaag is de laatste dag en het zit er dan ook bijna weer op. Toch weet Dontnod Entertainment ons nog van wat nieuwe beelden te voorzien met een trailer van Twin Mirror.

Dontnod Entertainment is momenteel lekker druk met het ontwikkelen van de overige episodes van Life is Strange 2, maar dat betekent niet dat dit het enige is dat de ontwikkelaar doet. Enige maanden geleden wist het bedrijf Twin Mirror te onthullen met een teaser trailer. In de game keert Sam Hayes terug naar zijn vroegere woonplaats Basswood om de begrafenis van een vriend bij te wonen. Hij gaat echter niet alleen. Onzeker als Hayes is, heeft hij zijn alter-ego “The Double” nodig om zich hier doorheen te slaan.

De ochtend na de begrafenis wordt Hayes wakker en merkt hij dat hij een black out heeft gehad de avond ervoor. Wat hij ook merkt, is dat er veel bloed op zijn shirt zit. Het is aan de speler om in zijn geheugen te graven en er zo achter te komen wat er allemaal gebeurd is. Hoe dit er uitziet, toont Dontnod in de onderstaande trailer.

Twin Mirror moet in episodes verschijnen, maar heeft verder nog geen releasedatum gekregen. De eerste episode moet ergens in 2019 verschijnen voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.