Doe vanaf 8 augustus mee aan de Overwatch Summer Games

archief
Jessica de Haan op 20 januari 2020
Doe vanaf 8 augustus mee aan de Overwatch Summer Games

Doe je zweetbandjes om en trek je sportkleren aan, het is namelijk bijna weer zo ver! Vanaf 8 augustus gaan de Summer Games in Overwatch van start. Met de terugkeer van Lúcioball en de skins van vorig jaar kunnen fans zich tot 29 augustus weer vermaken op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

In de Overwatch Summer Games van 2016 kon men Lúcioball in het stadion in Rio spelen. Deze map komt in 2017 terug, maar niet alleen. Dit jaar introduceert Blizzard Entertainment een nieuwe map voor Lúcioball: het Sydney stadion. Bovendien is er dit jaar een ranked modus beschikbaar voor de gamemodus.

Daarnaast verandert de ontwikkelaar de regels ietwat. Waar spelers vorig jaar hun tegenstanders door middel van Lúcios ultimate uit hun goals konden duwen om makkelijk te scoren, kan dat nu niet meer. Daarnaast trekt Lúcios ultimate de bal niet meer naar zich toe. In plaats daarvan beweegt het personage zich sneller en springt hij hoger.

Verder liggen de grootste veranderingen in de terugkeer van cosmetische items, waaronder bijvoorbeeld de sportskins van vorig jaar. Natuurlijk zorgt Blizzard er dit jaar voor dat er ook nieuwe skins beschikbaar zijn. De content die spelers vorig jaar al konden kopen, is dit jaar goedkoper verkrijgbaar. Voor 3000, 750, 225 en 75 credits kunnen spelers respectievelijk Legendary, Epic, Rare en Common skins kopen van dit jaar. De Legendary, Epic en Rare skins van 2016 kosten respectievelijk 1000, 250 en 75 credits.