DLC The Pillar aangekondigd voor Shadow of the Tomb Raider

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
DLC The Pillar aangekondigd voor Shadow of the Tomb Raider

Op de officiële Tomb Raider Twitter-pagina is een korte teaser geplaatst die hint naar de nieuwe DLC voor Shadow of the Tomb Raider. Deze draagt de naam The Pillar en moet volgende week al verschijnen als uitbreiding. Het is de tweede ronde van DLC voor de game. 

Shadow of the Tomb Raider heeft vanaf volgende week weer een DLC erbij. Dit is de tweede in een totaal van maar liefst zeven DLC’s. De eerste heet The Forge en deze speelt zich af in een tombe vol lava. Afgezien van de naam The Pillar is er nog niet veel bekend over de volgende uitbreiding.

Op het bericht op de officiële Twitter-pagina van Tomb Raider is slechts een filmpje van enkele seconden geplaatst. Daarin is Lara in haar welbekende outfit te aanschouwen. De bliksemschicht verlicht de lucht en maakt dat we achter haar een versleten houten constructie kunnen zien die lijkt op de mast van een vastgelopen schip.

The Pillar DLC is vanaf 18 december te verkrijgen via de Season Pass of via losse verkoop. Shadow of the Tomb Raider is al sinds 14 september 2018 te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.