DLC brengt Zelda’s Link naar Monster Hunter Generations

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
DLC brengt Zelda’s Link naar Monster Hunter Generations

Al tijdens de aankondiging van Monster Hunter Generations maakte uitgever en ontwikkelaar Capcom bekend dat de titel overkoepelende content zou gaan bevatten in de vorm van wapens en kostuums gebaseerd op andere franchises. Door middel van een nieuwe trailer op YouTube werd DLC gericht op The Legend of Zelda: The Wind Waker onthuld.

Vergelijkbaar met Monster Hunter 4: Ultimate zal Monster Hunter Generations gratis DLC aanbieden. Deze DLC bevat kostuums bekend van andere gamepersonages. Eerder werd al duidelijk dat we content van Fire Emblem kunnen verwachten, waarna aankondigingen gebaseerd op Mega Man, Okami, Strider en Ghost ’n Goblins volgden. Gisteravond werd bovenstaande video geplaatst op het officiële YouTube-kanaal van de franchise waarin duidelijk wordt dat de The Wind Waker variant van Link ook zijn opwachting zal maken op de handheld.

De katachtige Palico-personages, die je vergezellen in de titel, krijgen de mogelijkheid om zich als Link te verkleden. Naast het vrijspelen van zijn masker en kostuum zullen Palico-spelers ook een baton, met The Wind Waker-thema, krijgen. Het is momenteel nog niet duidelijk wanneer de uitbreiding beschikbaar is, maar evenals de andere bekendgemaakte DLC zal deze volledig gratis te downloaden zijn. Monster Hunter Generations komt op 15 juli 2016 uit voor zowel de 2DS als de 3DS.