Dit zit er in de Mystery Box van Black Ops 4

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Dit zit er in de Mystery Box van Black Ops 4

Wanneer je een nieuwe game pre-ordered is vaak lang onbekend wat er in de collectors edition zal zitten. Zo ook bij Black Ops 4. Het wachten is voorbij, want tijdens Comic Con onthulde Treyarch wat we van deze editie kunnen verwachten. 

De verzamellaarseditie of The Mystery Box Edition van Call of Duty: Black Ops 4 is gebaseerd op de zombie-modus. Zo is de doos een heuse grafkist met allemaal skeletten en doodskoppen waarvan de ogen oplichten. Naast licht kan de dos ook verschillende geluiden maken.

In deze mysterieuze doos vinden we een exemplaar van de game in een steelbook hoesje. Naast de titel vinden we ook een puzzel van 1000 stukjes. Deze is immers gebaseerd op het 10 jarige bestaan van de reeks. Wanneer we verder kijken vinden we een Zombies-strip, drie litho’s, een aantal figure pins. Het belangrijkste in deze doos is de Season Pass of de Black Ops Pass. Met deze pass kunnen spelers alle DLC’s van deze game gratis downloaden.

Black Ops 4 
 Pixel Vault

De verscheidene versie’s van de nieuwste Call of Duty zullen op 12 oktober beschikbaar zijn voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Zij die niet zo lang kunnen wachten raden we aan om de game vooruit te bestellen. Diegene die dit doen, kunnen vanaf 3 tot 13 augustus de multiplayer testen en op een nog onbekende datum in september de Battle Royal-modus, Black Out. Details hierover vinden jullie in ons bèta-artikel terug.