Dit zijn de Xbox Gold-games voor februari

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Dit zijn de Xbox Gold-games voor februari

Vrijdag is het 1 februari en dat betekent niet alleen een nieuwe maand, maar ook vier nieuwe Xbox Games With Gold. Xbox-bezitters met een Xbox Live abonnement kunnen onder andere aan de slag met Bomberman en een Assassin’s Creed-titel.

De vier gratis Games With Gold vervangen volgende maand de games van januari. Te beginnen bij een game van indie-ontwikkelaar Inti Creates.

Bloodstained: Curse of the Moon

Bloodstained is een actie-avonturen-titel in een retro-jasje. De titel volgt Zangetsu, Miriam, Alfred en Gebel. Elk van deze personages heeft zijn eigen unieke vechtsstijl en vaardigheden. Welke personage je ook kiest, het doel blijft hetzelfde. Versla de machtige demoon in het duistere kasteel. Bloodstained: Curse of the Moon is van 1 februari tot en met 28 februari te downloaden.

Super Bomberman R

In deze arcade-titel kiezen spelers uit acht personages en moeten ze door middel van het plaatsen van bommen de Evil Emperor Buggler verslaan. Naast de singleplayer bevat de game ook een lokale en online multiplayer, plus een nieuwe competitieve modus. De game is te downloaden tussen 16 februari en 15 maart voor Xbox One.

Assassin’s Creed Rogue

Kruip in de huid van Shay Patrick Cormac en herbeleef samen met hem de Franse en Indiaanse oorlog. Omdat jonge Cormac werd verraden en uitgestoten door de andere sluipmoordenaars zint hij op wraak. Hierdoor groeit hij stilletjes uit tot doeltreffend assassijnen-jager. Rogue is gratis te downloaden van 1 tot 15 februari voor Xbox One.

Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy

Onder Jedi-meester Luke Skywalker trainen spelers om een volwaardige Jedi te worden. Aan het begin van de game ben je een student en naarmate de game vordert, word je een volwaardige Force-gebruiker van ofwel de lichte of donkere zijde van The Force. Gratis beschikbaar van 16 tot 28 februari voor Xbox One en Xbox 360.