Dit zijn de Xbox Games with Gold van juli

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Dit zijn de Xbox Games with Gold van juli

Het is bijna juli en dat betekent dat Xbox de nieuwe games with gold bekend heeft gemaakt. In de maand juli worden namelijk de vier vorige games vervangen door 4 nieuwe. Met welke titels gaan we deze maand aan de slag?

In de maand juli ruilen we het Rusland van Assassin’s Creed Chronicles voor vier nieuwe locaties. Welke locaties bezoeken we in de maand juli?

Assault Android Cactus (Xbox One)

In deze game gaan spelers de ruimte in. Daarin kruipen ze in de huid van Constable Cactus of negen andere. Terwijl ze dit doen beschermen ze hun ruimteschip en schieten ze hun vijanden lek. Naast een multiplayer kunnen spelers in deze titel ook aan de slag met de multiplayer. Assault Android Cactus is vanaf 1 tot 31 juli gratis te spelen.

Death Squared (Xbox One)

In deze coöperatieve puzzeltitel duik je de wereld van Death Squared in. Alleen of samen met 2 tot 4 vrienden probeer je de 80 verschillende puzzels op te lossen. Deze gaan van de niveaus makkelijk tot zeer moeilijk. De game is vanaf 16 juli tot 15 augustus gratis te downloaden.

Virtua Fighter 5 Final Showdown (Xbox 360 & Xbox One)

Via deze game verlaten spelers de puzzelwereld en duiken ze in de wereld van Virtua Fighter. Daarin krijgen ze de keuze uit 17 strijders. In deze game kunnen spelers genieten van de offensive-modus. In deze modus proberen zij de ultieme vechtersbaas te worden door iedereen te verslaan. Virtua Fighter 5 Final Showdown is vanaf 1 tot 15 juli gratis te spelen.

Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction (Xbox 360 & Xbox One)

Duik in deze vijfde game uit de Tom Clancy’s-reeks in de wereld van Sam Fischer. Naar aanleiding van het onderzoek rond de dood van zijn dochter, wordt Fischer verraden door zijn vroegere agentschap, het Third Echelon. Om die reden moet hij vluchten. Naast vluchten probeert Sam Fischer ook een terroristisch plan te dwarsbomen. Er staan namelijk miljoenen levens op het spel. De game is vanaf 16 tot 31 juli beschikbaar.