Dit zijn de PlayStation Plus-games voor mei

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Dit zijn de PlayStation Plus-games voor mei

Het is alweer bijna mei en dat betekent dat de gratis games voor PlayStation Plus-leden bekend zijn gemaakt. Mensen die beschikken over PS Plus kunnen vanaf 2 mei de volgende games gratis downloaden en spelen.

Zoals elke maand is het weer tijd voor de nieuw aangekondigde PlayStation Plus-games. Vanaf begin mei kunnen gamers die PS Plus hebben games gratis downloaden en spelen. Er komen twee games beschikbaar voor de PlayStation 4, twee games voor de PlayStation 3, twee games voor de PlayStation Vita en er zijn veel kortingen in de PS Store.

Beyond Two Souls (PS4)

Duik in het leven van Jodie Holmes die al vanaf haar geboorte mysterieuze krachten heeft. De makers van Detroit: Become Human hebben eerder aan deze psychologische thriller gewerkt. Verwacht dus eenzelfde soort game.

Rayman Legends (PS4)

De klassieke Rayman is terug in Rayman Legends. Deze keer kun je met vier spelers tegelijk de levels in co-op doorlopen of online allerlei challenges aangaan. Deze platformgame is snel en zit boordevol interessante karakters.

Risen 3: Titan Lords (PS3)

Nadat de goden de aarde hebben achtergelaten en de titanen hebben huisgehouden, ga je als naamloze held opzoek naar je ziel. Deze is namelijk gestolen door geheimzinnige schaduwen.

Eat Them! (PS3)

Als Dr. Wilder moet je allerlei grote monsters creëren waarmee je mensen kunt opeten en de stad om je heen kunt verwoesten. Online kun je dit ook met vier spelers tegelijk doen.

King Oddball (PS4, PS3 en PS Vita)

Maak een einde aan de wereld door gebruik te maken van je tong en rotsblokken. De mensheid is aan jouw onderdanig en jij wilt ze alleen maar verpletteren.

Furmins (PS Vita)

Deze actie puzzelgame laat je schattige wezentjes naar het einde van het level begeleiden. Dit kun je doen door gebruik te maken van de omgeving.