Dit zijn de PlayStation Plus-games voor juni

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Dit zijn de PlayStation Plus-games voor juni

Het is bijna juni en dat betekent dat Sony de nieuwe lading games van de maand juni voor PlayStation Plus-leden bekend heeft gemaakt. Mensen die beschikken over PS Plus kunnen vanaf 5 juni de volgende games gratis downloaden en spelen.

Zoals elke maand is het weer tijd voor de nieuw aangekondigde PlayStation Plus-games. Vanaf begin juni kunnen gamers die PS Plus hebben games gratis downloaden en spelen. Er komen twee games beschikbaar voor de PlayStation 4, twee games voor de PlayStation 3, twee games voor de PlayStation Vita en er zijn veel kortingen in de PS Store.

XCOM 2 (PS4)

Om de mensheid te redden uit de klauwen van buitenaardse wezens zul je XCOM opnieuw moeten opbouwen. Een makkelijke taak wordt het niet, want de buitenaardse wezens zijn niet van plan om zich zomaar over te geven.

Trials Fusion (PS4)

In de vijfde game uit de Trails-reeks worden spelers opnieuw uitgedaagd in zowel nieuwe als oude raceparcoursen. Dankzij de bekende competitieve gameplay met nieuwe sociale en visuele toevoegingen werd er nieuw leven in deze titel geblazen.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier (PS3)

Sluit je aan bij een team van goed getrainde huurlingen en tracht doelwitten met een prijs op hun hoofd uit te schakelen. Dit doen spelers in ’s werelds gevaarlijkste oorlogzones met de beste wapens, uiterst geavanceerde technologieën en de beste militaire hardware.

Zombie Driver HD Complete Edition (PS3)

Kruip achter het stuur van verschillende snelle bolides, vermijd explosies en maak bloeddorstige zombies een kopje kleiner. Dankzij de epische verhaalmodus en de Slaughter and Blood-racemodus test je jezelf.

Squares (PS Vita)

Maak alle verschillende blauwe vakjes binnen de tijd grijs. Dit is het doel van deze uitdagende titel. Dankzij de 91 verschillende levels en de level editor zijn spelers uren zoet met deze game.

Atomic Ninjas (PS Vita)

Samen met in totaal acht Atomic Ninjas betreed je de online of lokale arena en neem je het op tegen zowel andere spelers als bots. Dankzij de verschillende vaardigheden, wapens en gadgets trachten spelers iedereen uit te schakelen en als overwinnaar uit de strijd te komen.