Dit zijn de PlayStation Plus-games voor februari

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Dit zijn de PlayStation Plus-games voor februari

Het is alweer bijna februari en dat betekent dat de gratis games voor PlayStation Plus-leden bekend zijn gemaakt. Mensen die beschikken over PS Plus kunnen vanaf morgen de volgende games gratis downloaden en spelen.

Zoals elke maand is het weer tijd voor de nieuw aangekondigde PlayStation Plus-games. Vanaf 6 februari kunnen gamers die PS Plus hebben de volgende games gratis downloaden en spelen. Er komen twee games beschikbaar voor de PlayStation 4, twee games voor de PlayStation 3, twee games voor de PlayStation Vita en er zijn veel kortingen in de PS Store.

Rime (PS4)

Een singleplayer puzzelavontuur waarin je in een cell-shaded wereld moet zien te ontdekken wat er met je is gebeurd. Als jonge jongen ben je namelijk na een vreselijke storm wakker geworden op een mysterieus eiland.

Knack (PS4)

Knack, een wezen dat allerlei vormen kan aannemen, moet de wereld zien te beschermen van een kwaadaardig Goblin-leger. Met Knack kun je van grootte veranderen om zo allerlei puzzels op te lossen en je vijanden te slim af te zijn.

Spelunker HD (PS3)

Deze remake van de NES-game uit 1985 laat je de ondergrondse grotten ontdekken van planeet aarde. Zo zijn er 110 grotten in de hoofdgame te vinden en nog eens 90 extra in de uitbreiding. Daarnaast kun je met drie vrienden op de bank spelen of met vijf andere spelers online. Ontwijk je vijanden en probeer zoveel mogelijk schatten te krijgen.

 Mugen Souls Z (PS3)

Mugen Souls Z volgt de avonturen van Chou-Chou en haar bende die een eeuwenoud gevaar moeten bestrijden. Hierbij krijgen ze hulp van de godin Syrma die hen allerlei vaardigheden geeft.

Grand Kingdom (PS Vita, cross buy met PS4)

In deze tactische RPG leid jij een eigen huurlingeneenheid die ervoor moeten zorgen dat er een uiteindelijke winnaar komt uit het gevecht tussen de vier grote naties. De winnaar krijgt namelijk het zeggenschap over het Uldein Empire. Deze game heeft zowel een singleplayer- als een multiplayer-modus.

Exiles End (PS Vita)

Wanneer een kind van een van de meest machtige organisaties in het sterrenstelsel verdwijnt, wordt een groep huurlingen ingezet om dit te onderzoeken. Onder hen is ook Jameson, een oude soldaat met een duister verleden. Als tijdens de missie het schip wordt getroffen door een systeemfout en crasht, is het aan Jameson om een manier te vinden om van de planeet af te komen.