Dit zijn de PlayStation Plus-games voor december

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Dit zijn de PlayStation Plus-games voor december

Het is bijna december en dat betekent dat Sony de nieuwe lading games van de maand december voor PlayStation Plus-leden bekend heeft gemaakt. Mensen die beschikken over PS Plus kunnen vanaf 4 december de volgende games gratis downloaden en spelen.

Zoals elke maand is het weer tijd voor de nieuw aangekondigde PlayStation Plus-games. Vanaf 4 december kunnen gamers die PS Plus hebben games gratis downloaden en spelen. Er komen twee games beschikbaar voor de PlayStation 4, twee games voor de PlayStation 3 en twee games voor de PlayStation Vita.

Onrush (PS4)

In Onrush ga je tot het uiterste om te winnen. Deze arcade-racegame zit vol aanpassingsmogelijkheden voor je voertuig en veel verschillende modi.

Soma (PS4)

Deze sci-fi horrorgame van ontwikkelaar Fictional Games die ook Amnesia: The Dark Descent maakte, neemt je mee in een meeslepend verhaal. Zo ga je op zoek naar je identiteit, bewustzijn en wat het betekent om een mens te zijn. Dit doe je door vele documenten te lezen of computers te hacken, terwijl je diep onder het wateroppervlak zit.

Steredenn (PS3)

Deze chaotische space shooter laat je tegen ruimtepiraten vechten. De gevechten zijn zwaar, maar laten je het uiterste van je kunnen opzoeken. Ook kun je je ruimteschip aanpassen om zo de beste strategie te ontwikkelen.

Steinsgate (PS3)

Dit virtuele boek volgt het verhaal van een aantal jonge wetenschappers die ontdekken dat ze berichten naar het verleden kunnen sturen. Hierdoor ontstaat een kettingreactie aan gebeurtenissen die ze niet kunnen overzien.

Iconoclasts (PS Vita & PS4)

Robin wil niets liever dan monteur worden om mensen te helpen. Helaas heeft ze geen bevoegdheid en wordt ze daardoor als een buitenbeentje gezien. Als de wereld om haar heen uit elkaar valt, is het aan jou om alles weer recht te zetten.

Papers, Please (PS Vita)

De communistische staat Astrotzka komt net uit een zes jaar durende oorlog met buurland Kolechia. De stad Grestin wordt voor de helft opgeëist en dat levert problemen op. In Papers, Please ben jij een immigratie-inspecteur die de stroom aan immigranten moet controleren. Zitten er stiekem terroristen bij of is het echt dat lieve gezinnetje op zoek naar geluk?

Papers please