Dit zijn de PlayStation Plus-games voor april

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Dit zijn de PlayStation Plus-games voor april

Het is alweer bijna april en dat betekent dat de gratis games voor PlayStation Plus-leden bekend zijn gemaakt. Mensen die beschikken over PS Plus kunnen vanaf morgen de volgende games gratis downloaden en spelen.

Zoals elke maand is het weer tijd voor de nieuw aangekondigde PlayStation Plus-games. Vanaf begin april kunnen gamers die PS Plus hebben games gratis downloaden en spelen. Er komen twee games beschikbaar voor de PlayStation 4, twee games voor de PlayStation 3, twee games voor de PlayStation Vita en er zijn veel kortingen in de PS Store.

Mad Max (PS4)

Speel als de iconische held Max Rockatansky in het verlaten Wasteland. Nadat een bende zijn legendarische wagen Intercepter heeft gestolen, is het aan jou om wraak te nemen. In deze open wereld kun je met aangepaste voertuigen vechten tegen de vele vijanden die de Wastelands te bieden heeft.

TrackMania Turbo (PS4)

We blijven in de racesferen met TrackMania Turbo. Deze arcade racegame heeft als doel de meest perfecte tijd te rijden. Daarnaast kun je je vaardigheden testen op de 200 pre-built banen en kun je zelf banen creëren en deze delen met de online community.

In Space We Brawl (PS3)

In deze local multiplayergame kun je je eigen ruimteschip aanpassen en de strijd aangaan met drie andere spelers. Kies je voor de snellere maar zwakkere schepen of kies je voor de stevige maar trage schepen? Heb je je keuze gemaakt, dan kun je het in acht verschillende levels opnemen tegen de andere spelers.

Toy Home (PS3)

Nog meer racegames deze maand. In Toy Home moet je zoveel mogelijk muntjes verzamelen en verborgen medailles verzamelen en elk checkpoint zo snel mogelijk passeren. Je kunt extra punten verdienen door te springen, objecten kapot te rijden of het hele circuit om te draaien. Er is zowel een singleplayer- als een multiplayermodus.

99 Vidas (PS Vita)

99 Vidas, wat in het Portugees 99 levens betekent, is een side-scroller beat ‘em up waar je als zes verschillende karakters kunt spelen. Daarnaast zijn er nog vijf andere karakters vrij te spelen. De game bevat onder andere co-op-modi maar ook competitieve modi.

Q*Bert Rebooted (PS Vita, PS3 en PS4)

QBert Rebooted is de vijfde game uit de QBert-serie, waarin je speelt als de oranje Q*Bert. Hiermee wordt de klassieke arcadeversie plus een nieuwe modus beschikbaar. In deze puzzelgame is het de bedoeling dat je de kleuren van elke kubus in de piramide verandert zonder dat je door vijanden of obstakels wordt tegengehouden.