Dit zijn de PlayStation Plus-games van september

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Dit zijn de PlayStation Plus-games van september

Het is alweer bijna september en dat betekent dat de gratis games voor PlayStation Plus-leden bekend zijn gemaakt. Mensen die beschikken over PS Plus kunnen vanaf 4 september de volgende games gratis downloaden en spelen.

Er komen twee games beschikbaar voor de PlayStation 4, twee games voor de PlayStation 3, twee games voor de PlayStation Vita en daarnaast zijn er twee PS Plus-bonussen.

Destiny 2 (PS4)

Ontwikkelaar Bungie weet met deze sci-fi shooter al sinds 2014 menige fan te bekoren. De laatste stad op aarde is overgenomen. Met de laatst overgebleven Guardians vecht jij tegen Ghaul en zijn Red Legion.

God of War III: Remastered (PS4)

Kratos vecht in dit derde deel tegen de goden van Olympus in het oude Griekenland. Kratos zint op wraak en stopt niet tot hij Zeus heeft gedood.

Another World – 20th Anniversary Edition (PS3 + PS4/PS Vita)

Deze remaster van de uit 1991 afkomstige game gaat al jaren mee. Another World vertelt het verhaal van Lester Knight Chaykin, een jonge onderzoeker die door een nucleair experiment door ruimte en tijd wordt geschoten.

Foul Play (PS Vita + PS4)

Speel als daemon-hunter Baron Dashforth in deze side-scrolling co-op brawlergame.

QUBE Director’s Cut (PS3 + PS4)

Deze first-person puzzelgame laat je met speciale handschoenen de wereld om je heen manipuleren. Bouw bruggen en verplaats muren om nieuwe wegen te openen.

Sparkle 2 (PS Vita)

Er zijn vijf betoverde sleutels verspreid over verschillende magische landen. Kun jij deze sleutels vinden en hun geheimen ontrafelen?

Wederom zijn Knowledge is Power (PS Plus Bonus) en Here They Lie (PS Plus Bonus) toegevoegd aan de line-up.