Dit zijn de PlayStation Plus-games van juli

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Dit zijn de PlayStation Plus-games van juli

Het is alweer bijna juli en dat betekent dat de gratis games voor PlayStation Plus-leden bekend zijn gemaakt. Mensen die beschikken over PS Plus kunnen vanaf 3 juli de volgende games gratis downloaden en spelen.

Er komen twee games beschikbaar voor de PlayStation 4, twee games voor de PlayStation 3, twee games voor de PlayStation Vita en daarnaast zijn er veel kortingen in de PS Store.

Absolver (PS4)

In deze RPG/vechtgame bevindt de speler zich in het verloren keizerrijk Adal waarin je als speler langzaam je eigen vechtstijl creëert. Dit doe je door wapens op te pakken of door met vijanden of vrienden te sparren. Ook online kun je in Absolver je vechtkunsten beproeven.

Heavy Rain (PS4)

Nadat we werden getrakteerd op Beyond Two Souls is het nu de beurt aan die andere diepgaande game. In Heavy Rain volg je het spoor van de Origami Killer in Philadelphia. Dit doe je door de ogen van vier hoofdpersonages die allemaal een connectie hebben met de moordenaar. In Heavy Rain word je constant uitgedaagd met allerlei keuzes die grote gevolgen kunnen hebben.

Rayman HD (PS3)

Onze grote vriend Rayman is terug in deze opgepoetste versie van de game. Als Rayman baan je je een weg door allerlei obstakels en moet je vechtend of zwevend het einde van het level zien te bereiken.

Extreme Exorcism (PS3)

Deze arcadegame neemt je mee in de wereld van demonen en geesten. In Extreme Exorcism moet je rekening houden met elke beweging die je maakt, want deze kunnen een grote impact hebben. Zo vecht je tegen spoken van jezelf die telkens sterker en sterker worden.

Space Overlords (PS4 + PSVita)

In Space Overlords moet je ontsnappen uit een gevangenis en ben je op wraak uit op degenen die jou hebben verraden. Wanneer je eenmaal ontsnapt bent word je een Overlord. Deze Overlords zijn oude levensvormen met immense krachten. Hiermee kun je de kwaadwillende Kesedihan in de pan hakken.

Zero Escape: Zero Time Dilemma (PS Vita)

In deze avonturengame volg je negen mensen die door het gemaskerde personage genaamd Zero zijn ontvoerd. De groep is verdeeld in drie teams en worden gedwongen om de Decision Game te spelen. De speler neemt de rol aan van drie karakters en moet zich door de vele puzzels heen worstelen. Lukt dat niet dan sterf er iemand.