Dit zijn de nieuwe DLC-personages van Tekken 7

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Dit zijn de nieuwe DLC-personages van Tekken 7

Dit weekend vond de finale van de Tekken World Tour 2018 plaats. Een finale van een eSports-toernooi betekent vaak ook een nieuwe aankondiging rond de game die op het toernooi gespeeld werd. Deze keer kondigde de producer van Tekken, Katsuhiro Harada, tijdens deze slotdag drie nieuwe personages voor Tekken 7 aan. Zo kunnen Season Pass 2-bezitters vandaag aan de slag met Craig Marduk en diens rivaal Armor King. We kregen verder ook enkele beelden rond het derde personage, Julia Chang en wat gameplay van Negan (The Walking Dead) te zien. 

In de eerste gameplay-beelden zien we een herwerkte Craig Marduk het opnemen tegen King. In deze video is het duidelijk de bedoeling om Marduk te promoten, want King wordt helemaal in elkaar geslagen. Het tweede filmpje daarentegen toont hoe een oppermachtige Armor King juist Craig Marduk het loodje doet leggen. Het is niet toevallig dat beide personages het tegen elkaar opnemen. De protagonist van het eerste filmpje heeft namelijk de oudere broer van Armor King gedood. Hierdoor zint de gepantserde versie van het bekende personage op wraak.

Aan het einde van het tweede filmpje krijgen de fans nog een glimp van Julia Chang. Zij bekeek de trailer van het tweede personage en gaat vervolgens streamen. Naast Marduk, Armor King en Julia komen de makers ook met wat gameplay rond personage Negan. In dit filmpje wordt zijn meest bekende scène uit The Walking Dead nagespeeld. Voor degenen die deze serie nog willen bekijken, is het beter om dit filmpje over te slaan. Er zitten namelijk wat spoilers bij.