Dit zijn de Games With Gold van oktober

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Dit zijn de Games With Gold van oktober

Oktober is alweer dichtbij en een nieuwe maand betekent weer veel gratis games voor mensen met een Games With Gold-abonnement. Larry Hryb maakte op Twitter bekend met welke vier games we komende maand aan de slag kunnen.

Komende maand lijken mensen van alle soorten en maten aan hun trekken te komen, want de vier games kunnen bijna niet meer divers van elkaar zijn. Wanneer je Overcooked en Hitman in een pakketje gooit, weet je dat je een bijzonder combinatie te pakken hebt.

Overcooked (Xbox One)

De chaotische kookgame die je met vier man tegelijk kunt spelen is deze maand gratis beschikbaar voor mensen met een Xbox One. De game is de gehele maand gratis te downloaden.

Victor Vran (Xbox One)

Victor Vran is een actie-RPG uit 2015. Spelers worden gedwongen goed na te denken over hoe ze hun personage gaan bouwen, want dit blijkt net zo belangrijk als het bezitten van skills. De game is van 16 oktober tot en met 15 november te downloaden voor de Xbox One.

Stuntman Ignition (Xbox One en Xbox 360)

Zoals de naam van de game mogelijk al wel verraadt, neem je in Stuntman Ignition de rol van een stuntman aan. Met behulp van aanwijzingen van de regisseur is het aan jou om de meest duizelingwekkende stunts uit te voeren. Stuntman Ignition is van 1 tot en met 15 oktober te downloaden voor de Xbox 360 en middels backwards compatibility ook voor de Xbox One.

Hitman: Blood Money (Xbox One en Xbox 360)

In Hitman: Blood Money nemen we de rol aan van de befaamde Hitman. Op een stealthy manier is het aan jou de taak om vijanden uit te schakelen. Hitman: Blood Money is van 16 tot en met 31 oktober te downloaden voor de Xbox 360 en middels backwards compatibility ook voor de Xbox One.