Dit jaar ook PS4-games spelen op PC via PlayStation Now

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Dit jaar ook PS4-games spelen op PC via PlayStation Now

Het duurt niet lang meer totdat pc-gamers ook aan de slag kunnen met de toptitels die de PlayStation 4 te bieden heeft. PlayStation Now, Sony’s streaming-dienst die gamers al eerder in staat stelde de toppers van de PS3 (opnieuw) te beleven, wordt dit jaar uitgebreid met games uit de PS4-catalogus.

Op dit moment biedt de service, die beschikbaar is op PS4 en PC, maar liefst 483 Playstation 3-games die kunnen worden gestreamd. Op zichzelf is dit al een behoorlijkĀ aantal titels, maar dit zalĀ op korte termijn verder worden uitgebreid met games uit de PS4-collectie.Ā Ergens in de aankomende weken zullen er tests plaatsvinden met het streamenĀ van verschillende PS4-games. Een beperkt aantal leden van de service kanĀ een uitnodiging in hun mailbox verwachten. Het is echter nog niet duidelijk of dit slechts voor Amerikaanse gebruikers geldt of dat wij Europeanen ook aan de tests deel zullen mogen nemen.

De toevoeging van PS4-games heeft vooralsnog geen invloed op de service. Er hoeft geen nieuw abonnement voor te worden afgesloten. Of ook de prijs hetzelfde blijft is nog even afwachten. Momenteel kost een PlayStation Now abonnement ā‚¬ 16,99 per maand en is maandelijks opzegbaar.