Dit is de endgame van Assassin’s Creed Odyssey

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Dit is de endgame van Assassin’s Creed Odyssey

Assassin’s Creed Odyssey is nog niet uit of Ubisoft doet nu al via een trailer zijn plannen rond de endgame uit de doeken. Zo kunnen Season Pass-gebruikers onder andere genieten van episodische actie. Naast al deze actie kunnen we in deze aankomende ook genieten van gratis content.

Season Pass-gebruikers zullen in de loop van dit jaar en volgend jaar aan de slag kunnen met Legacy of the First Blade en The Fate of Atlantis. Beide zijn extra verhaallijnen die om de zes weken worden toegevoegd via verschillende episodes. Zo kunnen Season Pass-bezitters in december aan de slag met de eerste verhaallijn en in de lente met de tweede. Als laatste zullen deze gebruikers ook gratis aan de slag kunnen gaan met een verbeterde versie van Assassin’s Creed III.

In de eerste episode, Legacy of the First Blade, staan spelers de eerste bezitter van de First Blade bij. Dankzij dit personages komen we te weten waarom Assassijnen vanuit de schaduwen werken. De tweede episode, The Fate of Atlantis, vertelt ons meer over de gezonken stad Atlantis. Naast een ontdekkingstocht nemen we het ook op tegen goddelijke wezens. Via deze laatste verhaallijn willen de makers ons dichter bij de Griekse mythologie brengen.

De gratis content van Assassin’s Creed Odyssey

De gratis content zal het episodische The Lost Tales of Greece bevatten. In deze extra verhaallijn proberen spelers drie quests in het Oude Griekenland te volbrengen. Tijdens deze zoektochten ontmoeten spelers zowel bekende als nieuwe gezichten uit de game. De release van elke episode zal plaatsvinden tussen de verschijning van elke betaalde episode. Hiermee hopen ze spelers te blijven verwennen met nieuwe dingen.

Net zoals in de vorige game zullen we in deze titel kunnen genieten van zowel dagelijkse als wekelijkse uitdagingen. Met het goed einde brengen van deze uitdagingen krijg je een speciale munteenheid. Deze kun je uitgeven voor zowel zeldzame als legendarische uitrusting. Hiervoor moet je na elke uitdaging langsgaan bij de Oikos of the Olympians. Dankzij de terugkerende uitdagingen kunnen we elke week het gevecht aangaan met een nieuwe huurling en een schip. Op die manier kunnen spelers hun vaardigheden zowel op het land als op het water testen.

Toekomstige content Assassin’s Creed Odyssey

Daarmee is het echter nog niet gedaan, want gebruikers zullen op een nog onbekende datum ook kunnen vechten tegen monsterlijke mythologische wezens zoals Medusa. Naast deze wezens zullen gebruikers bij het uitspelen van de game de New Game Plus kunnen induiken. Op deze manier kunnen spelers anders keuzes maken en zien hoe deze effect hebben op het verhaal.

Assassin's Creed Odyssey 
 Pixel Vault