Dit is de eerste trailer van Avengers: Endgame

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Dit is de eerste trailer van Avengers: Endgame

Het zijn weer leuke tijden voor fans van Marvel. Nadat we deze week niet één, maar twee trailers van Captain Marvel zagen, krijgen we nu ook een eerste officiële trailer van de vierde Avengers-film. Deze kreeg de toepasselijke naam Endgame en zal als ontknoping van Infinity War dienen. We moeten wel nog eventjes wachten om de film te kunnen bekijken. Endgame verschijnt namelijk in april. 

Aan het begin van de trailer zien we Tony Stark die eenzaam door de ruimte zweeft. De brandstof van zijn ruimteschip is op en dus zit er niets anders op dan te wachten tot hij het loodje legt of tot iemand hem komt redden. Om de tijd te verdrijven, spreekt hij een boodschap in voor de liefde van zijn leven, Pepper Potts.

Dit zijn natuurlijk niet de enige beelden. Verder komen Black Widow, Captain America, Hawk Eye en vele andere Avengers aan bod. Zij zijn allemaal duidelijk aangeslagen door de gebeurtenissen van Infinity War. Vastberaden bedenken ze een nieuw plan. Wat dit is, dat ontdekken we in de film. Net wanneer ze dit plan willen uitvoeren, belt een oude bekende letterlijk aan bij het Avengers-gebouw. Niemand minder dan het alter-ego van Ant-Man, Scott Lang, verschijnt ten tonele. Wat nu?