Dishonored 2 ‘gelekt’ tijdens diashow

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Dishonored 2 ‘gelekt’ tijdens diashow

Het lijkt erop dat het vervolg op Dishonored niet lang meer op zich laat wachten. Een foto die gemaakt is tijdens een presentatie zegt dat de game eraan komt en dat we meer informatie kunnen verwachten tijdens de E3 in juni.

Niemand weet waar de foto is genomen en wat voor presentatie het was, maar de foto die op het internet is verschenen lijkt te goed om nep te zijn. Op de foto is het logo van Dishonored 2 te zien, samen met de hashtag ‘#DarknessofTyvia en het bericht dat de reveal plaats zal vinden op de E3 2014.

Een snelle zoektocht naar de hashtag levert momenteel niks (interessants) op, dus wellicht is het erin gezet om de game viral te krijgen door de fans. Of het echt is moet natuurlijk nog blijken, al zal niemand verbaasd zijn als het echt is: Dishonored verkocht goed en de critici waren er gek op. Bethesda was verrast door het succes waardoor ze eind 2012 aangaven het niet te laten bij één Dishonored game. Ze wilden van de game een franchise maken en met de E3 om de hoek is er geen betere tijd om ermee op te proppen te komen.