Disc-versie van Hitman uitgesteld tot 2017

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Disc-versie van Hitman uitgesteld tot 2017

De nieuwe Hitman komt morgen uit, maar alleen in de digitale winkels. Een fysieke versie op disc staat op de planning, maar zal later komen dan verwacht. In plaats van eind 2016 zal de fysieke versie van de game pas in 2017 verschijnen.

De release van de fysieke versie was aangekondigd toen Square Enix en IO Interactive lieten weten hoe de nieuwe Hitman in elkaar zou gaan steken. Spelers zouden een season pass kunnen kopen of delen van de game, wanneer die verdeeld over het jaar beschikbaar zouden zijn. Aan het einde van het jaar zou alles wat er tot dan toe uitgebracht is beschikbaar komen op een disc, maar kennelijk heeft dit proces vertraging opgelopen en zal de fysieke versie pas in 2017 verschijnen. Een reden waarom de fysieke versie vertraagd is, is niet gegeven, noch wanneer de game fysiek in 2017 zal verschijnen.

Het eerste stuk content van de nieuwe Hitman-game is vanaf morgen verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Spelers kunnen minstens het hele jaar nog nieuwe content verwachten, die telkens weer met een prijskaartje komt.