Disc-versie Homeworld Remastered verschijnt op 7 mei

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Disc-versie Homeworld Remastered verschijnt op 7 mei

De geremasterde collectie van de klassieke real time strategy-game Homeworld, die recentelijk op Steam verscheen, zal vanaf 7 mei ook op disc verschijnen. Dit hebben Ubisoft en Gearbox Software vandaag bekendgemaakt.

De game was voorheen enkel digitaal verkrijgbaar en bevat Homeworld en Homeworld 2. Beide games zijn tot in het kleinste detail remastered door Gearbox Software met hoge resolutie texturen en 3D-modellen, nieuwe grafische effecten, 4K resolutie-ondersteuning en meer, in samenwerking met de belangrijkste leden van het originele ontwikkelingsteam.

Voor de liefhebbers van het origineel heeft men een aardige bonus bij de collectie inbegrepen: Homeworld Remastered Collection bevat ook de originele versies van Homeworld en Homeworld 2 met compatibiliteit-updates.

Iedereen die de Homeworld Remastered Collection aanschaft krijg ook gratis toegang tot de Homeworld Remastered Steam Multiplayer Beta. Andere extra’s zijn digitale versies van de Homeworld Remastered Soundtrack, Homeworld 2 Remastered Soundtrack en een digitaal artbook.