Director’s commentary Life is Strange is gratis DLC

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Director’s commentary Life is Strange is gratis DLC

Gisteren werd de Limited Edition van Life is Strange uitgebracht, deze editie is enkel fysiek te krijgen en dus niet digitaal beschikbaar. Toch werd vandaag bekend dat de director’s commentary, welke bijgevoegd is bij de Limited Edition, als gratis DLC te downloaden is op alle platforms.

Life is Strange is een avonturengame die een episodische release kende. De titel werd in vijf delen uitgebracht, waarvan de eerste een release kreeg op 30 januari 2015 en het laatste deel kwam uit op 20 oktober 2015. De game kreeg meerdere nominaties en won op de Game Awards 2015 de prijs voor ‘Game met meeste impact’. Hoewel de episodes in eerste instantie enkel digitaal verkrijgbaar waren, zorgde met name het succes van de game ervoor dat er ook een fysieke editie werd gepland.

Deze fysieke editie van Life is Strange, welke dus gisteren uitkwam, bevat onder andere de director’s commentary die dus niet beschikbaar zou zijn voor de digitale versies. Vandaag liet de uitgever van de game, Square Enix, in een blog weten dat deze commentary DLC gratis te downloaden is. Het commentaar in kwestie is een soort serie van behind-the-scenes-video’s met ontwikkelaars van Dontnod Entertainment. Momenteel is de DLC al beschikbaar op Steam en voor Xbox One en vanaf 25 januari ook op het PlayStation Network en voor Xbox 360.