Digimon Story Cyber Sleuth krijgt een Complete Edition

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Digimon Story Cyber Sleuth krijgt een Complete Edition

Naast de aankondiging van One Piece: Pirate Warriors 4 kondigde Bandai Namco nieuwe details over diverse Digimon-titels aan. Zo ook de Complete Edition van Digimon Story Cyber Sleuth. Deze verschijnt in oktober voor pc en Nintendo Switch.

Zoals de naam al doet vermoeden bevat de Complete Edition beide titels uit de Digimon Story Cyber Sleuth-reeks. Zo verscheen het eerste deel: Digimon Story Cyber Sleuth in 2016 voor PlayStation 4 en Vita. In 2018 kreeg Cyber Sleuth een tweede deel met Hacker’s Memory. Net zoals deel een verscheen deze ook in Europa voor PlayStation 4 en Vita.

Beide delen spelen zich ongeveer tegelijk af in de digitale Digimon-wereld. In het eerste deel nemen spelers de rol aan van de mannelijke Takumi Aiba of de vrouwelijke Ami Aiba. Beide personages zijn amateur hackers die na gebeurtenissen vrij kunnen bewegen tussen de digitale en fysieke wereld. Het tweede deel daarentegen vertelt het verhaal van de hacker Keisuke Amazawa. Hij betreedt de wereld van Digimon nadat hij valselijk wordt beschuldigd van een bepaalde gebeurtenis in de echte wereld. Vervolgens probeert hij zijn naam te zuiveren en zijn geliefden te redden.

Digimon Story Cyber Sleuth: Complete Edition verschijnt op 18 oktober 2019 voor pc en Nintendo Switch.