DICE toont gratis Battlefield 4-DLC

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
DICE toont gratis Battlefield 4-DLC

Terwijl de Zweedse studio DICE druk bezig is met Star Wars Battlefront en DLC voor Battlefield Hardline, weet het ook nog DLC voor Battlefield 4 te produceren. In een nieuwe trailer heeft DICE de eerste beelden van het gratis Night Operations-pakket laten zien. In de DLC zullen gevechten in het donker centraal staan.

In mei hoorden we al dat Battlefield 4 gratis DLC zou krijgen, al was de genoemde planning voor tijdens de zomer. Dit is ondertussen september geworden, maar toch is het een aangename verrassing. In het pakket zal één level zitten: Graveyard Shift. Dit level is een aangepaste versie van tankfabriek Zavod 311 uit Battlefield 4, maar dan helemaal in nachtelijke sferen. Hierdoor zal het gebruik van gadgets zoals de nachtkijker en lichtbakens een belangrijke rol spelen in dit level. Ook het vernietigen van lampen in dit level zal zowel in je voordeel als je nadeel kunnen werken, je vijanden zien dan niks maar jij ook niet.

Zoals aangegeven zal de DLC gratis te downloaden zijn voor iedereen met de game, ongeacht je platform. Of er later nog meer nachtlevels zullen verschijnen is onduidelijk, al sprak DICE daar in mei wel over. Tot september kan je nog genieten van bovenstaande trailer.