Diablo III: Ultimate Evil Edition ook naar Xbox One, Xbox 360 en PS3

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Diablo III: Ultimate Evil Edition ook naar Xbox One, Xbox 360 en PS3

De kogel is door de kerk: Diablo III: Ultimate Evil Edition zal naast de PS4, ook op de Xbox One, Xbox 360 en PS3 verschijnen. Vanaf 19 augustus aanstaande kunnen haast alle console bezitters aan de slag met Diablo III plus de uitbreiding Reaper of Souls.

Deze nieuwe versie van Diablo III kent naast de uitbreiding Reaper of Souls ook nog een aantal andere nieuwe toevoegingen. Zo is er een ‘apprentice mode’ die ervoor zorgt dat characters met een laag level omhoog worden geboost zodat iedereen altijd met elkaar kan spelen. Ook komt er een in-game mail systeem zodat spelers loot kunnen uitwisselen met hun vrienden, zelfs al zijn die niet online.

Mensen die de game pre-orderen krijgen ook de ‘infernal pauldrons’, welke kunnen worden gedragen vanaf level één. Daarnaast word het mogelijk om je oude characters van Diablo III over te zetten naar deze nieuwe versie. De PS4- en Xbox One-versies van de game zullen in de winkels komen te liggen voor zestig euro. De versies op de PS3 en Xbox 360 zullen wat goedkoper zijn: veertig euro.