Diablo 3 krijgt Nintendo Switch-bundel

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Diablo 3 krijgt Nintendo Switch-bundel

Ongeveer een maand geleden kwamen we te weten dat Diablo 3: Eternal Collection op 2 november voor de Nintendo Switch verschijnt. De makers doen er nu een schepje bovenop door aan te kondigen dat diezelfde versie een Nintendo Switch-bundel krijgt. Deze ligt net zoals de game begin november in de winkelrekken.

De Nintendo Switch-bundel van Diablo 3: Eternal Collection is helemaal in Diablo-thema. Zo bevat de bundel een bedrukte Nintendo Switch, een bijpassende dock en een thematische draagtas. Net zoals de pc- en consoleversie bevat dit pakket de basisgame en alle uitbreidingen, waaronder: Rise of the Necromancer en Reaper of Souls. Daarmee is het echter nog niet gedaan, want dit pakket bevat exclusieve in-game-bonussen in de vorm van verschillende The Legend of Zelda items. Hieronder rekenen we het Ganondorf Transmog-pantser, een Cucco-huisdier en een Golden Triforce-portretlijst.

Dankzij alle uitbreidingen gaan we in de game aan de slag met een van de zeven klassen: Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer, Witch Doctor en Wizard. Door in de huid te kruipen van de Nephalem trachten spelers Diablo, Azmodan, Belial en Malthael in de vijf acts te verslaan. Dit allemaal terwijl ze bijgestaan worden door verschillende bondgenoten en krachtige wapens.