Devil’s Third krijgt een re-reveal

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Devil’s Third krijgt een re-reveal

Valhalla Game Studio’s ‘Devil’s Third’ zal later dit jaar een re-reveal krijgen. De nieuwste game van Tomonobu Itagaki was al eerder onthuld, maar de toekomst van de game was onduidelijk dankzij THQ’s financiële problemen.

De stilte is doorbroken over het nieuwe geestenkind van de maker van de snoeiharde Ninja Gaiden en Dead or Alive-series. Op de Facebook-pagina van Devil’s Third is een nieuwe versie van het logo verschenen, geplaatst door Itagaki himself.

“Zoals al eerder aangekondigd, zullen we dit jaar Devil’s Third opnieuw aankondigen. Je kunt zien dat we ons logo hebben vernieuwd. Ik heb een stijl gekozen die me zeer aanspreekt, al vertel ik niet waarom, sorry! ;D”

Devil’s Third werd in 2010 aangekondigd voor de (nu) vorige generatie consoles. Het zou een actie-game zijn die shooters, melee fighting en online gaming samen zou brengen. Ten tijde van de onthulling had de game nog geen uitgever, maar al gauw klopte THQ aan. THQ ging zelf al snel kopje onder waardoor de game wederom zonder uitgever zat en vertraging opliep. Voor welk platform de game momenteel wordt ontwikkeld is niet duidelijk; de Xbox 360, PlayStation 3 en Wii U waren oorspronkelijk de platformen van keuze, al zijn de tijden inmiddels veranderd.