Devil May Cry 5 krijgt een Ultra Limited Edition

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Devil May Cry 5 krijgt een Ultra Limited Edition

Bij de release van een nieuwe game gebeurt het vaak dat die titel een limited edition krijgt. Hier zitten meestal de game, een figurine en andere leuke extra’s bij. Capcom gaat hier echter nog een stapje verder in en komt met drie verschillende Ultra Limited Edition-versies van Devil May Cry 5. Deze zullen uitsluitend verkrijgbaar zijn in Japan en zullen tussen de 5.009 euro en 7.514 euro gaan kosten.

In de Ultra Limited Edition zitten de basisgame, een verwisselbare cover en de jas van Devil May Cry-hoofdpersonage Dante. De jas van Dante heeft de typische donkerrode kleur en is volledig van leer. Verder is deze jas ook gedragen door de motion-acteur achter het hoofdpersonage. Deze bundel kost 972.000 yen, omgerekend een slordige 7.514 euro.

De bundel is ook zonder de jas van Dante te koop, maar dan met de jas van Nero met een optionele gescheurde mouw. Om deze in huis te halen moeten we 810.000 yen, of omgerekend 6.262 euro neertellen. Als laatste hebben we ook nog de Ultra Limited Edition met de jas van het mysterieuze personage V. Zijn pakket is iets minder prijzig, want om zijn jas te kopen kost dat 648,000 yen, of omgerekend 5.009 euro.

Om de volledige bundel te bekijken check je het beste de Japanse website van ontwikkelaar en uitgever Capcom. Lees alles over Devil May Cry 5 in onze hands-on. Wij gingen afgelopen gamescom aan de slag met een demoversie rond Nero.