Deus Ex: Mankind Divided krijgt HDR na nieuwe update

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Deus Ex: Mankind Divided krijgt HDR na nieuwe update

Met de release van de Xbox One S achter ons en de release van de PlayStation 4 Pro aanstaande krijgen steeds meer games ondersteuning voor high dynamic range-beelden (HDR). Deus Ex: Mankind Divided is de meest recente toevoeging aan dat rijtje, met een nieuwe update voor Xbox One en PlayStation 4 die de beeldinstelling toevoegt.

Uitgever Square Enix kondigt het nieuws van de nieuwe update vandaag aan op hun eigen forum. De update tilt de game naar versie 1.05 en biedt nu ondersteuning voor HDR-beelden op zowel de PlayStation 4 als Xbox One S. Zodra de PlayStation 4 Pro beschikbaar is, kan de game gebruikmaken van de extra rekenkracht. Zo krijgt de game de mogelijkheid tot 4K-resoluties en extra grafische kracht.

Naast de visuele upgrades zal de update ook een aantal vervelende bugs oplossen die de game plagen. Zo zal de game niet meer crashen tijdens de ‘Shooting Range Tutorial’ en blijft het flashbang-effect niet meer in beeld hangen. Ook de Breach-mode heeft nieuwe content gekregen, zoals het verder aanpassen van je avatar en nieuwe items.

Naast de upgrade voor Xbox One en PlayStation 4 zal de update ook voor pc verschijnen, maar dan zonder de visuele verbeteringen. De update is nu te downloaden.