Details over seizoen 3 van Fortnite bekendgemaakt

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Details over seizoen 3 van Fortnite bekendgemaakt

In een blogpost heeft ontwikkelaar Epic Games de details bekendgemaakt van de Season 3 Battle Pass van Fortnite Battle Royale. Dit derde seizoen is vandaag online gegaan.

De Battle Pass van Fortnite Battle Royale heeft dertig items meer gekregen in vergelijking met vorig seizoen. Dit zorgt ervoor dat het totaal op 76 komt te staan. Onder de nieuwe items vallen onder andere Back Blings, Skydiving FX Trailers en nieuwe laadschermen. Daarnaast is er ook een Mission Specialist Outfit. De Skydiving FX Trails laten spelers een spoor van vuur achter hun karakter laten ontstaan. Tot slot krijgen spelers ook een nieuwe glider tot hun beschikking. Volgens Epic Games zijn er 30 tiers toegevoegd, maar is de voltooitijd nog altijd 75 tot 150 uur. De eerste 25 tiers zijn ook te koop voor 2800 V-Bucks. De dagelijkse uitdagingen worden aangepast naar wekelijkse uitdagingen en elke week zullen dit er zeven zijn. Als spelers er vier voltooien, krijgen ze een beloning.

PlayStation 4-gebruikers hebben toegang tot een speciale skin. Deze is gratis te downloaden voor PlayStation Plus-leden. Ook zijn er wegens het Chinees Nieuwjaar veel nieuwe Chinese shrines te vinden. Momenteel is Fortnite Battle Royal gratis te spelen als Early Access-titel op PlayStation 4, Xbox One en pc. PlayStation 4- en pc-bezitters kunnen zelfs met elkaar spelen.