Details bètafase Call of Duty: Black Ops 4 bekendgemaakt

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Details bètafase Call of Duty: Black Ops 4 bekendgemaakt

Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt op 12 oktober voor pc en consoles. Zij die echt niet meer kunnen wachten, kunnen de multiplayer alvast testen tijdens de bèta in augustus en september. Activision en Treyarch maakten dit bekend via een schema.

Spelers die de game vooruitbesteld hebben, kunnen van 3 tot 13 augustus de multiplayer van de game uittesten. Daar blijft het niet bij, want in september krijgen we nog een testfase. Dan zullen fans de nieuwe battle royale-modus Blackout kunnen testen. Wanneer in september dit zal zijn, is momenteel onbekend.

Black Ops 4 
 Pixel Vault

Zij die toegang krijgen tot de testfase kunnen aan de slag met vijf spelmodi, waaronder één nieuwe. Hieronder vallen Team Deathmatch, Domination, Hardpoint en Search & Destroy. Naast deze vier kunnen spelers ook aan de slag gaan met de nieuwe modus Control.

Control is te vergelijken met Capture the Flag. Tijdens deze modus moeten namelijk bepaalde punten ingenomen en vastgehouden worden. Er is echter één belangrijk verschil. Elk team heeft namelijk maar een bepaald aantal levens. De kant die als eerste drie keer weet te winnen, wint alles. Een goede aanval en een tactische verdediging zijn hierbij noodzakelijk.