Destiny: Rise of Iron content gelekt

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Destiny: Rise of Iron content gelekt

Update: Nog geen half uur na het publiceren van het bericht hieronder is er nieuwe informatie opgedoken over Destiny: Rise of Iron. In de Xbox Store is een pagina verschenen waarin er heel wat details wordt prijsgegeven over de nieuwste DLC van de spaceshooter.

In de beschrijving staat een hele waslijst aan content die we kunnen verwachten in Destiny: Rise of Iron. Er zal een nieuwe Raid en een nieuwe Strike in het pakket zitten en er is een nieuw gebied te ontdekken, namelijk The Plaguelands. Deze zal een nieuw soort vijand bevatten dat je als Guardian kan bestrijden met een lading nieuwe wapens en gear. Ten slotte gaat ook het maximale Lightlevel omhoog en krijgt The Crucible een nieuwe modus en nieuwe maps.

Eerder op de dag had Activision al te vroeg een afbeelding op zijn website gezet waardoor de releasedatum te vroeg bekend is gemaakt. Meer kan je erover lezen in het bericht hieronder.

Originele Bericht: De al dan niet opzettelijke lekken lijken niet te dichten een paar dagen voor de E3 en ook Activision moet eraan geloven. Destiny zou morgen in een livestream in de spotlights worden gezet voor een nieuwe aankondiging, maar een afbeelding op de website van de game is te vroeg online gezet. Een releasedatum is hierdoor al te vroeg bekendgemaakt en Bungie lijkt afscheid te nemen van de last-gen consoles.

Op de afbeelding word verwezen naar een trailer die de nieuwe uitbreiding Destiny: Rise of Iron verder belicht. De trailer zelf is nog niet gevonden, maar de beschrijving op onderstaande afbeelding laat niets aan de illusie over. Op 20 september zal de nieuwste uitbreiding uitkomen voor de PlayStation 4 en Xbox One en er wordt dus met geen woord gerept over de PlayStation 3 en Xbox 360. Dit is redelijk opvallend aangezien alle voorgaande content wel is uitgekomen op de last-gen consoles. Het kan natuurlijk ook nog zijn dat de release voor de PS3 en de Xbox 360 later zal plaatsvinden, maar dit zullen we morgen pas zeker weten als Bungie de officiële aankondiging doet.

Destiny Rise of Iron

Wat ook nog niet duidelijk is, is wat deze nieuwe uitbreiding de gamer zal kosten. Als het überhaupt wat gaat kosten, want na de release van The Taken King zijn er alleen maar gratis updates geweest voor Destiny. Ook dit zullen we moeten afwachten, maar zodra we meer weten lees je dat natuurlijk op Pixel Vault.