Destiny krijgt vier hoofdlocaties

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Destiny krijgt vier hoofdlocaties

Bungie’s Destiny lanceert met vier hoofdlocaties: de aarde, Mars, Venus en de maan. Zo heeft de ontwikkelaar bekend gemaakt.

Elke planeet heeft één locatie. Zo heeft de aarde ‘Old Russia’, die in de béta van de game al te verkennen was. Maar buiten ons melkwegstelsel zullen gamers niet komen. Bungie heeft gemeld dat ze alles hebben onthuld wat er in de eerste versie van de game te verkennen valt. Wat er met de eerste versie bedoeld wordt is niet geheel duidelijk.

Het beperkte aantal locaties in Destiny heeft op internet veel teleurgestelde reacties van fans opgeleverd. Hierop is community manager Erik ‘Urk’ Osborne het NeoGAF-forum opgegaan om de fans gerust te stellen. ”Destiny is behoorlijk groot. Het is verreweg de grootste game die we ooit hebben gemaakt en we staan bekend om het maken van games die je maanden, jaren en zelfs decennia kunt spelen als je fanatiek bent”, aldus Osborne.

Bungie heeft verder gemeld dat ze spelers geboeid zullen houden met ‘coole activeiten’ die nog niet zijn getoond. Hierbij gaat het waarschijnlijk om downloadable content.