Destiny krijgt level booster packs voor een stevige prijs

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Destiny krijgt level booster packs voor een stevige prijs

Dat de mensen van Bungie met Destiny langzaamaan willen overschakelen van DLC-pakketten naar microtransacties was al eerder gemeld, maar het bewijs ervan lijkt nu geleverd. De eerste informatie omtrent booster packs is inmiddels wereldkundig en het lijkt erop dat de mensen die geen zin hebben om uren te grinden de knip mogen trekken, want het gaat ze de nodige duiten kosten.

Bungie heeft namelijk in de Verenigde Staten al packshots vrijgegeven waarop duidelijk te zien is dat de level booster packs, die je characters level laten stijgen naar level 25, $30 gaan kosten. In ruil daarvoor zal je Warlock, Hunter of Titan dus direct naar level 25 stijgen en enkele wapenupgrades krijgen. Gezien de levelcap momenteel op level 40 staat, zul je dus alsnog de nodige uren in de game moeten pompen om die te bereiken, maar je komt in ieder geval al over de helft.

Destiny 
 Pixel Vault

Het is voor het eerst dat Destiny met dit soort boosters tegen betaling werkt, wat ook de nodige vragen op heeft gewekt. Zo is de prijs natuurlijk best stevig en zou het volgens anderen ook weer een vorm van pay-to-win zijn. Het vormt in ieder geval voor de nieuwe spelers een ideale oplossing om in te kunnen stappen en met hun gevorderde vrienden mee te kunnen spelen. Hoe sta jij hier tegenover, ben je het eens met deze aanpak? Laat het weten in de comments.