Destiny Ghost Edition voor duizend dollar op Ebay

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Destiny Ghost Edition voor duizend dollar op Ebay

Hoewel Destiny nog een maand op zich laat wachten is de duurste speciale editie, de Ghost Edition, al lang en breed uitverkocht. Het blijkt nu dat veel mensen met een pre-order voor deze editie ze aanbieden op Ebay en hier gaan hoge prijzen in om.

Wie zoekt op Destiny Ghost Edition op Ebay vindt prijzen variërend van driehonderd tot duizend dollar. Eerder werd al bekend dat Acitvision minder Ghost Editions gaat uitleveren aan retailers dan in eerste instantie verwacht, iets wat waarschijnlijk de vraag ernaar via tweede hands kanalen heeft verhoogd. Momenteel is er geen retailer of webshop in de wereld die deze editie nog aanbied.

De Ghost Edition van Destiny komt met de game, de eerste twee uitbreidingen, verschillende in-game items, postkaarten, een kleine guide en het pronkstuk van de editie: een replica van Ghost. Deze editie kost normaal gesproken €160. Er is ook nog een Limited Edition en deze bevat al het voorstaande behalve de replica en gaat voor €110 over de toonbank. Destiny verschijnt op 9 september aanstaande voor de PS3, PS4, Xbox 360 en Xbox One.