Destiny 2-evenement Trials of the Nine twee weken uitgesteld

Destiny 2-evenement Trials of the Nine twee weken uitgesteld

Met de pc-release om de hoek staat Destiny 2 weer volop in de spotlight. Helaas is er niet alleen maar goed nieuws: Bungie kondigt vandaag aan dat het wekelijkse Destiny 2-evenement Trials of the Nine de komende twee weken niet doorgaat, vanwege een bug. Als alles goed gaat vindt de volgende editie van Trials of the Nine vanaf 3 november weer plaats.

Bungie heeft besloten het Trials of the Nine multiplayer-evenement in Destiny 2 de komende twee weken niet door te laten gaan. De reden hiervoor is de zogenaamde Monty Python-emote. Met deze emote is het mogelijk om je Destiny 2 personage het loopje van John Cleese in de beroemde Ministry of Silly Walks-sketch te laten imiteren. Al snel kwamen Destiny 2-spelers erachter dat je met deze emote ook  door muren heen kan glitchen.

Op het moment dat Bungie achter deze glitch kwam haalden ze de emote meteen uit de verkoop. Spelers die de silly walk al gekocht hadden konden hem echter nog steeds gebruiken. Bungie werkt op dit moment aan een oplossing voor de bug, maar heeft aangegeven hier tot de eerste week van november voor nodig te hebben. Tot die tijd gaat Trials of the Nine dus niet door.