Destiny 2.0-update geeft problemen bij sommige Xbox-gebruikers

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Destiny 2.0-update geeft problemen bij sommige Xbox-gebruikers

Sinds gisteren kunnen spelers aan de slag met de grootste update sinds de release van Destiny, namelijk met versie 2.0. Ondanks dat de update een hoop verbeteringen brengt, gaat dat niet bij iedereen goed. Vooral spelers op de Xbox-platformen lijken last te hebben van problemen.

Het duurde niet lang, of de eerste problemen over de update doken op. Spelers lijken vooral last te hebben met het downloaden van de update. Nadeel is dat het om een vrij grote update gaat, waardoor het erg vervelend is als je overnieuw moet beginnen. Op de Xbox 360 is de update zo’n 10Gb groot, terwijl Xbox One-gebruikers zo’n 14Gb moeten binnenhalen.

Bungie erkent de problemen op Twitter en zegt dan ook bezig te zijn aan intern onderzoek, op zoek naar een mogelijke oplossing.

Maar dat is niet het enige probleem voor Xbox gamers. Spelers die een pre-order hebben geplaatst voor The Taken King ontvangen hun beloofde shaders, emblemen en items niet. Ook daarbij geeft Bungie aan dat ze bezig zijn opzoek naar een oplossing.