Derde generatie Pokémon komt waarschijnlijk met Halloween naar Pokémon Go

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Derde generatie Pokémon komt waarschijnlijk met Halloween naar Pokémon Go

Volgens dataminers kunnen we tijdens Halloween de derde generatie Pokémon verwachten in Pokémon Go. Een groep die zichzelf The Silph Road noemt, stelt dat de kans groot is dat de volgende generatie Pokémon tijdens het Halloween-evenement worden onthuld.

De datamimers zouden in de bronbestanden van de game een nieuw laadscherm hebben gevonden waarop een groep spook-Pokémon is te zien, waaronder sommige uit de derde generatie. Zo staan Dusclops, Shuppet, Banette, Duskull en Sableye op de afbeelding. Aangezien de afbeelding duidelijk in het thema van Halloween staat, is het vermoeden dat deze Pokémon later deze maand worden geïntroduceerd.

Pokemon Go 
 Pixel Vault

In het Taiwanese blad Business Weekly heeft Niantic CEO John Hanke al aangegeven dat de derde generatie Pokémon eraan komt, maar hij heeft nog niet kunnen specificeren wanneer. Het is niet de eerste keer dat The Silph Road met nieuwe informatie komt die later bleek te kloppen, dus de kans is aanwezig dat deze informatie correct is. Zonder een officiële bevestiging van Niantic moeten we deze informatie echter met een korreltje zout nemen.

Zodra er meer bekend is over de derde generatie Pokémon in Pokémon Go lees je dat natuurlijk op Pixel Vault.