Derde episode van Telltales Batman krijgt launch trailer

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Derde episode van Telltales Batman krijgt launch trailer

De welbekende episodische games van Telltale Games werden enkele maanden geleden aangevuld met een nieuw personage: Batman. Batman: The Telltale Series wordt vandaag uitgebreid met New World Order, de derde episode. Telltale bracht een launch trailer uit waarin we beelden kunnen aanschouwen van de nieuwste aanvulling.

Telltale staat bekend vanwege diverse episodische games waarin het verhaal en keuzes die de speler maakt een grote rol spelen. Batman: The Telltale Series biedt de hoofdrol aan Bruce Wayne en alter ego Batman. In totaal zal de serie uit vijf verschillende episodes bestaan. De eerste episode, Realm of Shadows, kwam uit in augustus 2016 en een maand later volgde Children of Arkham, het tweede deel in de serie.

Vandaag ziet de derde episode het levenslicht. New World Order, zoals de episode genoemd is, zal dieper ingaan op het web van intrige rond de Children of Arkham. Telltale zegt het volgende over New World Order:

In episode 3 wankelt Gotham City in nasleep van de live uitzending waarin de aanval van Penquin te zien is. Als Bruce en Batman zul je dieper graven in het web van intrige dat de nieuw ontdekte Children of Arkham omwikkelt. Ondertussen, achter gesloten deuren, onthult de mysterieuze Selina Kyle meer over zichzelf aan Bruce. En in de nasleep van de aanval is de vriend van Bruce en Gothams nieuwe burgemeester Harvey Dent een veranderd man. Wie kan er vertrouwd worden wanneer de toekomst van Bruce, en Batman, bepaald kan worden door het opgooien van een munt?

Om te laten zien wat ons te wachten staat, heeft Telltale Games een launch trailer uitgebracht, die hierboven te bekijken is.