Derde Ant-Man-film moet Quantum Realm verkennen

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Derde Ant-Man-film moet Quantum Realm verkennen

In de Empire Film Podcast heeft producent Stephen Broussard laten weten dat hij meer van de Quantum Realm wil verkennen. Een eventuele derde film staat nog niet op de planning maar lijkt haast onvermijdelijk. De Quantum Realm gaat vermoedelijk een grotere rol spelen in Avengers 4. 

Als er een derde film gaat komen, dan moet de Quantum Realm verder worden uitgediept. In Ant-Man and the Wasp die dit jaar verscheen kregen we al meer beelden te zien van deze mysterieuze plek. In de podcast zegt Broussard dat hij gelooft dat er veel meer te doen is in de Quantum Realm. Het is duidelijk dat Janet daar iets gedaan heeft. Ze heeft namelijk andere kleren aan en ze heeft wapens. Deze moeten ergens vandaan zijn gekomen aldus Broussard.

Ook geeft hij aan dat als de dvd op het juiste moment gepauzeerd wordt, dat er een verwijzing is naar de toekomst. Plannen voor Ant-Man 3 zijn er officieel nog niet, maar volgens de laatste geruchten gaat de Quantum Realm een grote rol spelen in Avengers 4. Het zou dus raar zijn als deze niet wordt toegelicht.