Demo van Mighty No. 9 uitgesteld

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Demo van Mighty No. 9 uitgesteld

Nadat Mighty No. 9 uit werd gesteld tot het voorjaar van 2016, beloofde ontwikkelaar Comcept dat alle backers van de Kickstarter een demo zouden krijgen op 15 september. Comcept heeft laten weten dat het langer zal gaan duren.

Het zou een mooie wijze zijn om de fans tegemoet te komen; een demo-versie van Mighty No. 9 waar fans al zo lang op moeten wachten. Eend maand geleden werd beloofd dat deze op 15 september uit zou komen. Twee dagen later hebben de mensen die de Kickstarter hebben gesteund nog steeds geen code ontvangen. Een aantal fans gingen op onderzoek uit en merkte iets op in de blogpost van 15 september op de website van Mighty No. 9. Daarin staat in een zeer korte alinea dat de deadline niet gehaald zal worden.

“Als laatste weten we dat de fans naar de demo uitkeken, en van hun moeten we wat meer geduld vragen. Het team werkt er hard aan maar op het laatste moment kwamen er wat problemen. 15 september zullen we niet meer halen. Het spijt ons.”

Wat volgde was een tsunami aan verontwaardiging en negativiteit richting Comcept. Veel van de fans hekelen het feit dat Comcept meerdere deadlines niet heeft gehaald. Daar komt ook bij dat het bericht dat vertelt dat de demo de deadline niet zou halen zowat is verstopt in een blogpost die niets met het onderwerp te maken heeft.